Shag historie - OZ1GEJ and OZ2BX HjemmesideGå til indhold

Det første der skulle ske iforbindelse med ombygningen, var nedtagningen af alt udstyret og pakket ned i papkasser med alt tilbehøret, evnt. opmærkning , lave skitser af, hvordan det var sat sammen, så det ved opsætning havde en mulighed
for at kunne fungere igen. Selve ombyggen tog som altid længere tid end beregnet, men sådan er det nok altid.

Jeg har haft mange forskellige opsætning af  radio udstyr, det skulle være let at betjene, men fandt altid noget der skulle være anderledes, men det var altid bagefter. Billedet til venstre opsat i 1979 og været ibrug til 1985 hvor jeg pakkede alt radiogrej ned på grund af job. I 1995 startede jeg op med setup, som det ses på billedet nedenunder og ibrug til slutniningen af 2008, hvor der blev foretaget en noget stor ombygningen af hele shacket, lige fra væge gulv og borde.
Alle huller, efter diverse skruer var tætnet og alt var vasket ned, blev  vægge, paneler, døre og vinduer malet. Jeg havde  i løbet af sommeren 2008 fået gravet rør ned fra de 2 gittermaster ind i shacket så der er trukket helt nye kabler ud til masterne. Alle kabler blev samlet i en stykke aluminiums vinkel, således at alle kabel deles ud fra denne, som det ses på billedet til venstre.

Tilbage til indhold